Qui som?

Lligues de fútbol 7


El Cercle Sabadellès 1856 som un club esportiu i social ubicat a Sabadell, amb una de les millors instal·lacions del Vallés.
Actualment disposem de:
- 2 camps de futbol 7
- 20 pistes de tennis
- 10 pistes de pàdel
- 2 pistes de tennis platja
- 2 d’esquaix
- piscina exterior i interior climatitzada,
així com sala de fitness, sala d’spinning i més de 50 sessions d’activitats dirigides.la lliga del cercle


Des del Cercle organitzem la Lliga Nocturna de Futbol per adults. Una lliga que es caracteritza per la seva serietat i el seu gran ambient, fet que ens ha convertit en una lliga de referència a la comarca i que continua creixent any rere any.

A la Lliga del Cercle fomentem la pràctica esportiva i les relacions socials entre els amants del futbol per tal que puguin jugar a l’esport que més els hi agrada, en un espai immillorable com són les nostres instal·lacions.

Actualment disposem de quatre divisions formades per dotze equips cada una. A més, cada any amb l’arribada del bon temps, celebrem la Copa d’Estiu amb un gran èxit entre els participants.

Tanmateix, comptem amb el suport dels nostres patrocinadors (Superwagen, Bocca Sant Cugat, Calderon Sports, Gené Karting i Futbol Salut) que ofereixen una sèrie d’avantatges als nostres jugadors, tant als equips que guanyen com els que millor Fair-play tenen alhora de jugar.


Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell- Barcelona
Telf.: 93 721 51 54 · Mòbil: 639 527 560
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia